Skip to content
Dustin begint Starlink producten te verkopen

Persbericht -

Dustin begint Starlink producten te verkopen

Dustin gaat, als een van de eerste dealers in de Benelux, van start met de verkoop van Starlink producten voor internet via satelliet, die het mogelijk maken overal toegang te krijgen tot het internet.

Starlink is ontwikkeld door SpaceX, het bedrijf van Elon Musk, en ontworpen om snelle internetverbindingen te bieden op de meest afgelegen locaties over de hele wereld. Starlink maakt activiteiten mogelijk die voorheen niet mogelijk waren met satellietinternet, zoals streaming, online games, videogesprekken, etc.

"We willen onze klanten helpen voorop te blijven met de juiste IT-producten en -oplossingen. Het verheugt ons dan ook dat we nu Starlink kunnen aanbieden, waarmee je vrijwel overal toegang krijgt tot het internet. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren", zegt Pontus Willquist, Sales Manager SMB Benelux, Dustin.

Dustin verkoopt de hardware zelf in twee varianten: Starlink Standard Kit voor de consument en Starlink High Performance Business Kit voor bedrijven. Om het product te gebruiken, is een abonnement vereist dat online bij Starlink of via hun app kan worden gekocht. De gebruiker kan het product zelf installeren in een paar minuten.

Onderwerpen


Over Dustin

Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux. We helpen onze klanten om voorop te blijven lopen door hen de juiste IT-oplossing voor hun behoeften te bieden.

We bieden ongeveer 280.000 producten met bijbehorende diensten aan bedrijven, de overheidssector en particulieren. De omzet voor het boekjaar 2021/22 bedroeg ongeveer 23,6 miljard SEK en meer dan 90 procent van de omzet kwam van de bedrijfsmarkt.

Dustin heeft ongeveer 2.500 medewerkers in dienst en staat sinds 2015 genoteerd op de Nasdaq Stockholm met hoofdkantoor in Nacka Strand, net buiten het centrum van Stockholm.

Perscontacten

Karin Tränk

Karin Tränk

Press contact Press & PR Manager +46 73 850 54 85

Eva Ernfors

Press contact Head of Communication +46 70 258 62 62 94